Vår resa

People of Finance & Interim - en fortsättning på Talents of Sweden
Vi grundar karriärnätverket

År 2012

Talents of Sweden grundades med idén om ett karriärnätverk för de vassaste ekonomerna föddes 2012 ur en vision att revolutionera sättet ekonomer integreras i näringslivet. Genom ett karriärnätverk erbjöd vi möjligheter till nätverksträffar och karriärutveckling, där personligheten värderades lika högt som meriter. Vårt fokus låg på att koppla samman individer och företag på ett unikt sätt, med personlighet i centrum.

Rekryteringsprocessen förädlas

År 2015

Genom samarbeten med framstående företag, som fortfarande är lojala kunder, uppmärksammades vår förmåga att locka till oss skickliga ekonomer. Detta ledde till en efterfrågan på vår hjälp för att rekrytera ekonomer. År 2015 omvandlade vi vår affärsmodell för att aktivt utmana den konventionella rekryteringsmarknaden.

Konsultaffären inleds

2019

Under vår noggrant utformade rekryteringsprocess uppstod en naturlig efterfrågan från våra kunder om vi kunde bistå med ekonomikonsulter. Efter en intern utvärdering för att säkerställa samma höga standard för våra konsulttjänster som för våra rekryteringar, insåg vi bristerna i hur konsulttjänster vanligtvis beställdes. Vi vill revolutionera branschstandarden och skapa en rättvisare och mer transparent process för våra kunder och konsulter.

Din långsiktiga karriärpartner

Nu

People of Finance & Interim föds genom en verksamhetsöverlåtelse av Talents of Sweden. Talents of Sweden kommer nu att fokusera på tjänster inom Employer Branding där vi också är aktiva. People of Finance & Interim tar över kärnverksamheten och fortsätter med att stötta alla våra kunder med rekrytering & interima tjänster. Under 10 år har vi byggt upp starka relationer och våra kunder ser oss som pålitliga rådgivare där många samarbeten varit långvariga. Vi delar gärna med oss av hur vi kan skräddarsy våra tjänster för att möta era specifika behov och utmaningar. Det är en ära för oss att få höra våra kandidater och kunder berömma vår unika förmåga att leverera högkvalitativa rekryteringstjänster för både interimslösningar och permanenta positioner. Med vår banbrytande metodik strävar vi alltid efter att säkerställa att varje rekrytering är en lyckad matchning och att risken för felrekrytering minimeras.

Vårt dedikerade fokus inom Ekonomi, Bank, Försäkring fortsätter. Genom åren har vi även utökat vår nisch och hjälper våra kunder inom Lön, HR och Business Support. Våra långvariga kundrelationer visar på vår förmåga att leverera kvalitet och nöjdhet. Med oss som partner från din första anställning till chefsrollen strävar vi efter att vara din följeslagare genom hela karriären. People of Finance & Interim för ett partnerskap som varar.