Om oss

People of Finance & Interim
Ekonomifunktionens högra hand vid rekrytering och konsultinhyrning.
Rekrytering & Interim

Om oss

Vi är stolta över att meddela vår satsning – People of Finance & Interim. Vi representerar inte bara en förändring i varumärke utan en fortsättning av det arbete vi gör idag samt genomfört under åren med Talents of Sweden. Genom att fortsätta att lyfta fram våra kunders behov ännu tydligare och erbjuda skräddarsydda lösningar inom rekrytering och interim, strävar vi efter att vara ert självklara val vid kompetensutveckling. Med fortsatt fokus på rekrytering och konsultlösningar, nischad rådgivning och en förstärkt inriktning på karriärstöd för våra konsulter och kandidater, tar vi stora steg framåt. 
Vår innovativa process ger

Bättre matchning

Med vårt innovativa tillvägagångssätt är vi ett powerhouse inom rekrytering och interimstjänster inom Ekonomi, Bank, Lön & Business Support. På People of Finance & Interim sätter vi människorna i centrum och strävar efter att vara deras pålitliga karriärpartner. Vår nära relation med våra konsulter och deras nätverk möjliggör en bättre matchning mellan kandidat och kund. Vi är glada över denna fortsatta resa och ser fram emot att välkomna er till People of Finance & Interim.

Affärsidé

Vi vill modernisera konsult och rekryteringsprocessen för att skapa en kund- och rekryteringsupplevelse i toppklass. På så vis bidrar vi till att bygga stabila ekonomi- och finansfunktioner. 

Vision

 En karriärplattform som erbjuder en miljö för de främsta ekonomerna att hitta sina idealistiska karriärmöjligheter samtidigt som företag får tillgång till plattformen för att stärka sin tillväxt och stabilitet. 

Vår historia

Läs mer om hur vi skapade möjligheten för företag och ekonomer att höja sina förväntningar på en framgångsrik rekrytering.

Partnerföretag

Med People of Finance & Interim får ni en samarbetspartner som tar ett helhetsansvar i processen – från behovsanalys och kompetensinventering tills den rätta personen är på plats. Våra kunder ser oss som pålitliga rådgivare och många har vi långvariga samarbeten med. Vi delar gärna med oss av hur vi kan skräddarsy våra tjänster för att möta era specifika behov och utmaningar.

Nyfiken på oss?

Är du vår nya kollega?

På People of Finance & Interim höjer vi kraven som företag och ekonomer ställer på rekryterings-och konsultföretag. Nyfiken på vad en roll hos oss innebär? Kontakta oss så berättar vi gärna mer!