Vårt koncept

People of Finance & Interim

Hur vi sticker ut i branschen

Under våren 2024 kommer vi att presentera ett unikt koncept för våra kunder och konsulter. Det handlar om ett ge ett större mervärde som inte finns på marknaden idag! På People of Finance & Interim går vi bortom traditionell rekrytering och strävar istället efter att vara din partner genom hela karriären.

Genom Talents of Sweden är vi födda som ett karriärnätverk och under de senaste 12 åren har vi förfinat vår metodik för att stödja våra kandidater/konsulter och säkerställa kundnöjdhet. Vårt dedikerade fokus och nisch inom ekonomi och finans har gjort oss till en av de ledande aktörerna på marknaden. Våra långvariga kundrelationer visar på vår förmåga att leverera kvalitet och kundnöjdhet vilket vi är otroligt stolta över. 

Med oss som karriärpartner, från din första anställning till chefs- eller specialistrollen, strävar vi efter att vara din följeslagare genom hela karriären. People of Finance & Interim – ett partnerskap som varar!

Kontakta oss

Kom i kontakt med oss

Har du behov av rekryteringshjälp eller konsulttjänster? Önskar du vägledning mot ditt drömjobb? Oavsett vad du söker, är vi här för att stödja dig. Skicka in dina uppgifter och förfrågan, så kontaktar vi dig så snart som möjligt! 

Vill du ta ett möte med oss eller har du en intervju inbokad med oss? Besök oss gärna på vårt kontor i centrala Stockholm!

Sturegatan 46,
114 36 Stockholm
08-410 680 01
info@peopleoffinance.se

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.