People of Interim

Vårt nätverk av högkvalitativa konsulter
Vi erbjuder alltid

Högkvalitativa interima lösningar

Med People of Finance & Interim som er leverantör får ni en samarbetspartner som tar ett helhetsansvar i processen – från behovsanalys och kompetensinventering till att den rätta personen är på plats och presterar optimalt. 

Inledande behovsanalys

Med hjälp av en väl genomarbetad kompetensinventering säkerställer vi att vi har en djup förståelse för vilka förmågor och kompetenser, både på det personliga och professionella planet, som är avgörande för att kunna uppfylla era förväntningar.

Handplockat konsultnätverk

Interima behov kan dyka upp plötsligt och vara väldigt specifika. Med vårt Community People of Interim har vi en stark förankrad bas av kompetenta konsulter inom varierande områden kan vi snabbt anpassa oss till dessa behov genom att matcha uppdraget med rätt konsult. Vi har en djup förståelse för deras unika färdigheter och personligheter de besitter.

Validering

Vi använder oss av ett flertal beprövade och väl utvalda valideringsverktyg för att bedöma konsulters lämplighet samt validera deras kompetenser utifrån det uppdrag de ska utföra. Dessa verktyg kan innefatta alltifrån  vetenskapligt grundade personlighetstester till kundanpassade arbetstester.

Uppdragsansvar

Vi erbjuder mer än bara en konsult – vi värnar också om att denne levererar enligt era förväntningar genom hela uppdragets gång. Ni kan lita på att vi som leverantör alltid agerar med fullt engagemang, oavsett vilka utmaningar vi ställs inför.

Transparent prissättning

Som kund av våra interima tjänster kommer ni från start att veta vad ni betalar för våra tjänster. Vi tillämpar en transparent prissättningsmodell som tåls att jämföras med andra aktörer inom branschen.

Kontakta oss nedan för akuta eller framtida interima behov.

Kontakta oss

fyll i ditt önskade behov

Har du behov av rekryteringshjälp eller konsulttjänster? Oavsett vad du söker, är vi här för att stödja dig. Fyll i ditt behov till höger och skicka in dina uppgifter och förfrågan, så kontaktar vi dig samma dag! 

Sturegatan 46,
114 36 Stockholm
08-410 680 01
info@peopleoffinance.se 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.