Din pålitliga karriärpartner

Hitta ditt drömuppdrag

People of Finance & Interim

Din karriärutveckling är viktig för oss. Därför erbjuder vi dig som kandidat en personlig approach där vi inte bara bedömer din meritlista utan även vill lära känna dig som person och förstå dina drömmar och mål. Oavsett om du är intresserad av en fast tjänst eller att arbeta som konsult/underkonsult så vill vi stötta dig i din resa framåt. 

Ett långsiktigt samarbete

Låt oss matcha dig med ditt drömjobb

Möjligheten finns att vi rekryterar till din drömtjänst redan idag, men den perfekta matchningen kan även ske om ett år eller två – därför ser vi fram emot att bygga långsiktiga relationer med dig. De flesta av våra tillsatta kandidater och konsulter har vi haft en relation med sedan tidigare.

Vi går steget längre med

Långsiktiga relationer

Vi investerar i långvariga partnerskap med våra kunder för att uppnå en djupgående förståelse för deras verksamheter. Många av våra nuvarande kunder har vi haft ett samarbete med i flertalet år. Detta ger oss möjlighet att göra en välgrundad bedömning av varför vi tror att du är bättre lämpad för vissa företagsmiljöer än andra, även om rollbeskrivningarna verkar vara likvärdiga.

Med gedigen branschkunskap är vi din

Genuina rådgivare

Vårt team som leder rekryteringsprocesserna besitter specialiserad kunskap inom rekrytering för de positioner som är relevanta för dig. Detta möjliggör att vi alltid kan erbjuda dig rådgivande stöd. Du kan lita på att vara öppen och ärlig i din kommunikation med oss. När det blir rätt för både dig och våra uppdragsgivare, då vet vi att vi har gjort ett bra jobb.

Att vara konsult via oss

Vi betraktar vår relation med dig som konsult från flera perspektiv. Vi fungerar som din representant inför framtida uppdrag, din samarbetspartner för att diskutera karriärstrategier, ditt stöd och bollplank under uppdragen. Genom lyckade interimslösningar bidrar vi till din karriärutveckling och löser samtidigt våra kunders behov.

Att bli rekryterad via oss

Din karriärutveckling och personliga mål är viktiga för oss. Därför kan du förvänta dig ett bemötande där vi inte bara granskar din meritförteckning, utan också intresserar oss för att förstå vem du är som person och vilka kriterier du har för din nästa arbetsgivare.