Rekrytering

Med People of Finance & Interim som rekryteringspartner kan ni vänta er en kvalitetssäkrad och träffsäker rekrytering och konsultinhyrning.
En förstklassig rekryteringsupplevelse

Spetskompetens inom området

Vi kombinerar vår expertis inom ekonomi och finans med en innovativ approach för att adressera era rekryteringsbehov, vare sig det är för permanenta positioner eller interimslösningar. Våra kunder betraktar oss som pålitliga rådgivare.

Kontakta oss

KOM I KONTAKT MED OSS

Har du behov av rekryteringshjälp eller konsulttjänster? Önskar du vägledning mot ditt drömjobb? Oavsett vad du söker, är vi här för att stödja dig. Skicka in dina uppgifter och förfrågan, så kontaktar vi dig så snart som möjligt! 

Vill du ta en fika eller har du en intervju inbokad med oss? Besök oss gärna på vårt kontor i centrala Stockholm!

Sturegatan 46,
114 36 Stockholm
08-410 680 01
info@peopleoffinance.se 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vår metodik

Vi har sedan 2015 aktivt förbättrat och anpassat vår rekryteringsstrategi för att säkerställa att vi rekryterar de bäst lämpade kandidaterna. Vår rekryteringsprocess är kännetecknad av effektivitet, transparens och en skräddarsydd strategi som möter våra kunders individuella behov.

Träffsäker rekrytering

En träffsäker rekryteringsprocess kräver en grundlig förståelse för att öka precisionen och minimera riskerna. Med våra insikter som grundläggande element utformar vi framgångsrika rekryteringsstrategier. Vill du veta mer om vårt arbetssätt?

lysande interimslösningar

Vi levererar rätt kompetens snabbt och med transparent prissättning. Vi är er betrodda partner för interimslösningar tack vare vårt gedigna och kvalitetssäkrade nätverk samt en metodik som kvickt identifierar era behov.

Våra

Främsta expertområden

Rekrytering

Med People of Finance & Interim som er rekryteringspartner får ni en samarbetspartner som tar ett helhetsansvar i processen – från behovsanalys och kompetensinventering till att den rätta personen är på plats och presterar optimalt. Vi har genom åren framgångsrikt rekryterat till roller som bland annat CFO, redovisningschef, ekonomiassistent och business controller och vi är stolta över att ha bidragit till positiv förändring hos våra kunder.

konsultlösningar

Vi har utvecklat ett starkt nätverk av kompetenta konsulter och genom att förstå deras unika färdigheter och personligheter kan vi effektivt matcha dem med rätt uppdrag. Vi prioriterar även att säkerställa att varje konsult levererar enligt våra kunders förväntningar och individuella förutsättningar.

Rådgivning

Med vår expertis agerar vi som en pålitlig rådgivare för att långsiktigt utveckla er ekonomifunktion. Genom effektiva verktyg och metoder ger vi er möjlighet att få en omfattande syn på resan mot en stabil och välfungerande ekonomi- och finansfunktion.

ekonomi, bank & försäkring

Sedan Talents of Sweden grundandes år 2012 har vi haft förmånen att samarbeta med ledande företag inom bank-, finans- och försäkringssektorn. Genom åren på Talents of Sweden och nu med satsningen av People of Finance & Interim, har vi utvecklat nischen inom områdena ekonomi, Lön och Business Support. Flera av våra långvariga kunder har varit med oss ända från början och fortsätter att lita på oss än idag, vilket är en bedrift vi givetvis är glada och stolta över. Genom åren har vi framgångsrikt placerat specialister inom områden såsom compliance, risk, regelstyrning, ekonomiledning och Lön.

Kvalitetssäkrade och träffsäkra rekryteringar

Anlita oss