Rekrytering

Affärsområde rekrytering. People of Finance & Interim.
Så skapar People of Finance & Interim en

Kvalitetssäkrad rekryteringsprocess

Med People of Finance & Interim får ni en samarbetspartner som tar ett helhetsansvar i processen – från behovsanalys och kompetensinventering till att den rätta personen är på plats och presterar optimalt. 

Kompetens och
GAP-analys

Genom vår unika expertis inom våra uppdragsgivares verksamhetsområden, genomför vi en grundlig granskning av avdelningens mål och uppdrag för att förstå hur kommande rekryteringar kommer att integreras i organisationen. Vi utför också en ingående analys av de kritiska kompetenserna, både på det kunskapsmässiga och personliga planet, för varje tjänst, med hjälp av en väl genomarbetad metodik.

Förarbete och material

I den inledande fasen av processen tar vi, i samrådan med kund, fram arbetsmaterial och tjänstebeskrivningar. Vidare skapar vi en utförlig ’Recruitment Brief’, som ger en detaljerad beskrivning av tjänsten från flera perspektiv, inklusive avdelningens struktur, mål, utmaningar samt specifika ansvarsområden, befogenheter och möjligheter som är kopplade till den aktuella rollen.

Kandidat- attraktion

Vårt välutvecklade karriärnätverk ger oss en betydande konkurrensfördel. Sedan starten har vi arbetat aktivt för att inte bara vara ett vanligt rekryteringsföretag, utan även en långsiktig partner för karriären för våra kandidater. Vi delar ut vår ’Recruitment Briefs’ till relevanta kandidater och genomför sedan intervjuer för att göra en initial bedömning och fortsätta bygga relationen med dem.

validering av kompetens

Vi har utvecklat flera verktyg för att kunna bedöma kandidaternas lämplighet utifrån både de nödvändiga och önskvärda kompetenserna som definierades i det inledande skedet av processen. Tillsammans med dig som vår kund föreslår och väljer vi relevanta verktyg att använda i valideringsprocessen.

Avslut och uppföljning

Vi styr processen genom de avslutande förhandlingarna för att säkerställa en smidig övergång. Genom vår kontinuerliga kommunikation med kandidaterna minimerar vi risken för oväntade händelser. Både de som blir antagna och de som inte längre är aktuella i processen erhåller ett professionellt avslut från oss.

Låt oss berätta hur vi kan hjälpa er på bästa vis!

Kontakta oss

Kom i kontakt med oss

Har du behov av rekryteringshjälp eller konsulttjänster? Oavsett vad du söker, är vi här för att stödja dig. Skicka in dina uppgifter och förfrågan, så kontaktar vi dig samma dag!

Vill du ta ett möte eller har du en intervju inbokad med oss? Besök oss gärna på vårt kontor i centrala Stockholm!

Sturegatan 46,
114 36 Stockholm
08-410 680 01
info@peopleoffinance.se

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.