Konsultlösningar

Vårt nätverk - People of Interim
Upptäck möjligheterna

Som interim

Branschen för ekonomer genomgår ett trendskifte där vi just nu ser en ökning av interimtjänster, inklusive allt från tillfälliga vikariat till specialiserade projektroller. Oavsett om du föredrar att utvecklas som anställd konsult eller driva eget företag och hyra ut dig själv som underkonsult, har vi spännande möjligheter för din interimskarriär. Registrera din konsultprofil nedan så hör vi av oss!

Vi är din karriärpartner

Inför framtida uppdrag

Med People of Finance & Interim som uppdragsgivare kan du vänta dig ett tryggt stöd genom hela processen. Vi agerar bollplank och stöttepelare under uppdragens gång samtidigt som vi fungerar som representant inför dina framtida uppdrag. Genom att säkerställa träffsäkra och långsiktiga matchningar mellan konsult och kund bidrar vi till din karriärutveckling.

Vi besitter

Specialiserad kunskap

Vi på People of Finance & Interim besitter alla specialiserad kunskap inom rekrytering för de roller som passar dig bäst. Detta gör att vi kan möta dig med en rådgivande inställning. Du kan vara säker på att vara öppen i din dialog med oss och det viktigaste för oss är att du fattar de bästa besluten för din karriär. 

Ta steget

i din interimskarriär

Berätta lite om dig själv, din karriär och dina önskemål framåt. På så sätt kan vi hålla dig i åtanke nästa gång vi har ett interimt uppdrag som ligger i linje med dina förväntningar och visioner.

Att vara konsult

Vi betraktar vår relation med dig som konsult från flera perspektiv. Vi fungerar som din representant inför framtida uppdrag, din samarbetspartner för att diskutera karriärstrategier, ditt stöd och bollplank under uppdragen. Genom lyckade interimslösningar bidrar vi till din karriärutveckling och löser samtidigt våra kunders behov.

Att bli rekryterad

Din karriärutveckling och personliga mål är viktiga för oss. Därför kan du förvänta dig ett bemötande där vi inte bara granskar din meritförteckning, utan också intresserar oss för att förstå vem du är som person och vilka kriterier du har för din nästa arbetsgivare.